Wednesday, July 15, 2015

BAGAIMANA CARA PENGGANTIAN GIGI YANG LEBIH SELESA DAN CANTIK ???

Ya ramai yang bertanya kepada kami di team KLINIK PERGIGIAN SYARIFAH KEMAMAN ,KUANTAN & DUNGUN bagaimana cara penggantian gigi yang hilang yang lebih selesa.Kebanyakkan mereka ini pernah memakai gigi palsu tetapi lama kelamaan gigi palsu mereka menjadi longgar.Malahan ada juga kes pakai gigi palsu tapi tak pandai jaga, boleh menyebabkan gigi jadi bertukar warna dan  berlubang.
Ada juga kes yang kehilangan gigi di sebabkan kemalangan jalan raya...dan juga masalah gigi yang berlubang teruk.

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.Ya antara cara penggantian gigi yang hilang dengan cara yang lebih selesa dan cantik di klinik pergigian syarifah kemaman dan kuantan  adalah dengan cara :


1.CROWN / BRIDGE 


2. IMPLANT ( Terbaik tetapi sedikit mahal)Ini adalah antara pesakit kami yang telah mendapatkan rawatan di klinik  pergigian syarifah kami sebelum Hari Raya. di harap dengan penggantian gigi ini pesakit akan lebih merasa selesa serta dapat meningkatkan keyakinan diri.

Klinik kami ada menyediakan pelbagai jenis rawatan penggantian gigi yang sesuai dengan budget anda.


Ps: apa yang paling penting sebenarnya jika kita hilang gigi,bacaan al Quran atau bacaan dalam solat pun jadi lain..jika kita ada gigi yang penuh..sebutan bacaan al Quran akan jadi mudah.Sebab tu Islam mengajar kita menjaga gigi


JIka ada pertanya boleh email saya di drsya_fazlina@yahoo.com
Pm di FB kami : https://www.facebook.com/drsyadrgigi
nama Fb kami yang aktif adalah : Klinik Pergigian Syarifah ( Kemaman & Kuantan )whatapp klinik kami untuk janjitemu atau call di sini :

1.KLINIK PERGIGIAN SYARIFAH @GELIGA KEMAMAN-WASAP.MY/60199554161
WASAP.MY/60199554161
2.KLINIK PERGIGIAN SYARIFAH @PAKA,DUNGUN- WASAP.MY/60199704161
WASAP.MY/60199704161
3.KLINIK PERGIGIAN SYARIFAH @TELUK SISIK,KUANTAN-WASAP.MY/0199814913
WASAP.MY/0199814913
4.KLINIK PERGIGIAN SYARIFAH @INDERA MAHKOTA8-WASAP.MY/60197794161
#tipsjagagigi
#penggantiangigiyanglebihselesa

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...