Friday, October 18, 2013

KLINIK PERGIGIAN SYARIFAH JALAN TELUK SISIK DI KUANTAN, PAHANG.


KLINIK PERGIGIAN SYARIFAH yang terletak di Jalan Teluk Sisik merupakan salah sebuah klinik gigi yang terletak di tengah-tengah bandar Kuantan.Klinik pergigian syarifah ini telah di tubuhkan semenjak 2011 lagi.Lokasinya amat strategik kerana ia berhampiran dengan HOTEL SRI MALAYSIA dan HOTEL VISTANA.

Klinik ini beroperasi dari jam 9 pagi  sehingga 9 malam setiap hari isnin sehingga hari Jumaat.Pada hari Sabtu klinik ini hanya peroperasi dari 9 pagi hingga 5 petang.

Klinik Pergigian Syarifah di Jalan Teluk Sisik Kuantan, Pahang ini terletak di sebelah Klinik Pakar Mata Eye Medic dan juga Klinik Telinga-Gnosis Hearing.Manakala berhadapan Klinik Pergigian Syarifah Kuantan, Jalan Teluk Sisik ini pula adalah pusat hiasan dalaman rumah ENG LAI dan pusat servis kereta,HONYIN  Honda.


Klinik Pergigian Syarifah Jalan Teluk Sisik , menyediakan pelbagai jenis rawatan, antaranya adalah rawatan tampalan gigi,cuci gigi atau scalling,Rawatan pendakap gigi atau braces,Penggantian gigi yang hilang bukan hanya dengan cara gigi palsu biasa malahan gigi palsu flexible ,crown,bridge dan implant.

Antara yang unik di Kinik Pergigian Syarifah Jalan Teluk Sisik Kuantan ini adalah , klinik ini dilengkapi dengan Xray gigi yang dapat mengambil Xray OPG dan Lateral Ceph yang dapat membantu dalam melakukan dignosis bagi rawatan Orthodontik,Implant dan juga pembedahan gigi geraham bongsu atau MOS.


Bagi yang mereka yang tinggal di sekitar bandar Kuantan yang berminat untuk mendapatkan rundingan dan nasihat berkaitan masalah gigi anda bolehlah datang ke Klinik Pergigian Syarifah Jalan Teluk Sisik ini atau call no 0199814913 bagi mendapatkan temujanji.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...