Tuesday, June 6, 2017

veneer: cara cepat cantikkan gigi untuk raya


Raya kan dah dekat. Dah banyak ke persiapan raya yang dah anda buat?
Macam-macam kan nak kena prepare untuk satu family? Memang seronok.

Nak nak lagi kalau lepas raya ni, ada majlis kahwin, ada yang nak bertunang, tak pun beraya sakan rumah terbuka. Ada beberapa patient Dr ni kata dia nak senyum cantik dan confident masa raya nanti. Katanya sebelum ni gigi dia hitam, tampal sana sini dah berubah warna, nak senyum pun alahai.. SEGAN!

Betul jugak tu. Dr pun buat la veneer kat gigi mereka. Ada yang buat crown. Hasilnya, senyum manjang je kan, sebab dah cantik!

Sempat lagi ni kalau ada yang nak cantik cam diorang jugak. Meh le whatsapp Dr kat

Phone/ Whatsapp : +6019 9554161 (kemaman)
Phone:+6019 9814913 (teluk sisek)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...